Wat is het

Bij ons is de Turtle Kiddy Bus in 2  uitvoeringen te koop of te huur: 4 persoons,  en een riante 6 persoons uitvoering. De breedte van deze Kiddybus is maar 75 cm, zodat je gemakkelijk door de meeste deuren past. Ideaal voor gastouders, overblijfmoeders, kinderdagverblijven, kinderopvang en natuurlijk voor gezinnen met meerdere kinderen. De Kiddybus is niet alleen robuust maar ook een doordacht design als het gaat om veiligheid, gebruiksgemak.

 

De Turtle kiddy bus biedt ruimte aan vier of zes kinderen in de leeftijd 0-5 jaar, een groot voordeel voor kinderdagverblijven. Daarnaast optimaal in gebruik voor een dagje uit naar bijvoorbeeld. een pretpark of de dierentuin.  Makkelijk duw- en wendbaar met  vier of zes kinderen en al het speelmateriaal is een flinke boel bij elkaar, daarom is er bij de bouw van dit model rekening gehouden met de bewegingsvrijheid tijdens het manoeuvreren. De wielen zijn voorzien van lagers zodat de wielen soepel draaien. Je hoeft de turtle kiddy bus niet op te tillen om een bocht te nemen omdat de kar is uitgerust met zwenkwielen. 

 

Voor de veiligheid van de kinderen is de kiddybus uitgerust met degelijke en duurzame remmen: de bus komt tot stilstand als u de duwhendel loslaat. De banden zijn van solide rubber en kunnen niet lek. De kiddy bus is  verder gemaakt van kunststof en aluminium zodat deze erg licht en roestvrij is.  Kinderen kunnen in - en uitstappen via het deurtje aan de zijkant (uitgezonderd de 4 persoons basis) --net zoals in een echte bus. Kinderen vinden dit een prachtige eigenschap en het zorgt ervoor dat u de kids er niet uit hoeft te tillen. Oudere kinderen kunnen meelopen met de bus, door zich vast te houden aan de zijkant van de bus.  Kinderen kunnen makkelijk met elkaar praten en elkaar aankijken, zo kunnen ze lekker doorgaan met spelen of kletsen.  Vier of zes comfortabele zitplaatsen met wasbare bekleding en gordels.

Voordelen:

  1. Licht van gewicht
  2. Zeer duurzaam en robuust
  3. Wendbaar en smal
  4. Banden kunnen niet lek
  5. Gefabriceerd in Denemarken
  6. Weinig onderhoud nodig, gemaakt voor jaren plezier 

Het is voor gastouderbureaus en gastouders ook mogelijk om de kiddybus op contractbasis te huren, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en voorwaarden. hetrietje@gmail.com (076-5427805 of 0624579144)